Producenci

Produkt dnia

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Promocje


Miarka do Wolsunga Miarka do Wolsunga 10,80 zł 18,00 zł

M4A2(76)W Sherman M4A2(76)W Sherman 74,25 zł 99,00 zł

Kucharz Kucharz 21,60 zł 36,00 zł


Kępki trawy - Nieużytki Kępki trawy - Nieużytki 15,00 zł 20,00 zł

German Spinne Light Panzermech German Spinne Light Panzermech 61,50 zł 123,00 zł

Roland Roland 15,00 zł 20,00 zł

Willys MB ¼ ton 4x4 Truck - US Willys MB ¼ ton 4x4 Truck - US 55,50 zł 74,00 zł

Ochroniarz I Ochroniarz I 19,20 zł 32,00 zł



Mr Cheng Mr Cheng 18,00 zł 30,00 zł

Niziołki robotnicy Niziołki robotnicy 24,00 zł 40,00 zł



Biocognitive Golem Biocognitive Golem 24,00 zł 40,00 zł

Roberto Vendetta 2 Roberto Vendetta 2 24,00 zł 40,00 zł

Mata do gry - Imperialne Miasto Mata do gry - Imperialne Miasto 172,80 zł 288,00 zł

Pneuma Booth Pneuma Booth 19,20 zł 32,00 zł

US6 U3/U4 (Studebaker) US6 U3/U4 (Studebaker) 66,75 zł 89,00 zł

Pruska Landwehra 1813-1815 Pruska Landwehra 1813-1815 66,00 zł 88,00 zł

Game Cards Game Cards 33,75 zł 45,00 zł


Ogr Zombie Ogr Zombie 24,00 zł 40,00 zł

Sir Zachary Fiercebatten III Sir Zachary Fiercebatten III 31,20 zł 52,00 zł

Sir Lance Oakroot Sir Lance Oakroot 18,00 zł 30,00 zł

Orczy rybak Orczy rybak 18,00 zł 30,00 zł

Wzornik zasięgu (zielony) Wzornik zasięgu (zielony) 13,20 zł 22,00 zł

Golem laboratoryjny - idący Golem laboratoryjny - idący 18,00 zł 30,00 zł

Ostfront: Barbarossa to Berlin Ostfront: Barbarossa to Berlin 71,78 zł 95,70 zł

Masked Men Masked Men 67,50 zł 90,00 zł

Ogr gangster 1 Ogr gangster 1 21,60 zł 36,00 zł






Laboratoryjny asystent Laboratoryjny asystent 18,00 zł 30,00 zł

Lord James Fouley Lord James Fouley 16,80 zł 28,00 zł

Alice Tinkerly Alice Tinkerly 18,00 zł 30,00 zł

Ogr gangster 2 Ogr gangster 2 21,60 zł 36,00 zł

Sybilla Vendetta Sybilla Vendetta 28,80 zł 48,00 zł

Podstawki okrągłe 40mm Podstawki okrągłe 40mm 13,50 zł 18,00 zł

Ogr miotacz Ogr miotacz 21,60 zł 36,00 zł

XIX-wieczny magazyn XIX-wieczny magazyn 96,00 zł 160,00 zł

Bolt Action - wzorniki Bolt Action - wzorniki 22,50 zł 30,00 zł


Wzorniki manewrów (różowe) Wzorniki manewrów (różowe) 28,80 zł 48,00 zł

Archibald Armstrong Archibald Armstrong 21,60 zł 36,00 zł

Japońscy łowcy czołgów Japońscy łowcy czołgów 22,50 zł 30,00 zł

Sturmbannfuhrer Jurgen Sturmbannfuhrer Jurgen 19,20 zł 32,00 zł


RSAM "Courier" RSAM "Courier" 36,00 zł 60,00 zł

Legia Nadwiślańska Legia Nadwiślańska 66,00 zł 88,00 zł


Stephanie Seagull Stephanie Seagull 18,00 zł 30,00 zł

Ghoule Ghoule 24,00 zł 40,00 zł


Macki Macki 24,00 zł 40,00 zł




Sir Jonathan Wormwood & Ursula Sir Jonathan Wormwood & Ursula 28,80 zł 48,00 zł

Spray Uniform Grey Spray Uniform Grey 37,50 zł 50,00 zł


Podstawki okrągłe 25mm Podstawki okrągłe 25mm 13,50 zł 18,00 zł

Znaczniki ran Znaczniki ran 6,00 zł 10,00 zł

Secondary objectives Secondary objectives 22,50 zł 30,00 zł

Timmy "Weasel" O'Connor Timmy "Weasel" O'Connor 15,60 zł 26,00 zł

Big Jenny Big Jenny 40,50 zł 54,00 zł

Test of Honour - Samurai Warband Test of Honour  - Samurai Warband 75,00 zł 100,00 zł



Kuzyni z tommygunami Kuzyni z tommygunami 24,00 zł 40,00 zł

Panther Ausf. D/A Panther Ausf. D/A 74,25 zł 99,00 zł


Imperial Armada Starter Box Imperial Armada Starter Box 101,25 zł 135,00 zł




Triada 40mm Triada 40mm 9,60 zł 16,00 zł


Roberto Vendetta Roberto Vendetta 19,20 zł 32,00 zł

Scylla - zestaw startowy Scylla - zestaw startowy 86,40 zł 144,00 zł

Zitrone "Dime" Zitrone "Dime" 28,80 zł 48,00 zł

Spray German Feldgrau Spray German Feldgrau 33,75 zł 45,00 zł


Shadow Shadow 18,00 zł 30,00 zł

Gun Zombies Gun Zombies 24,00 zł 40,00 zł

Grenadierzy Pawłowscy Grenadierzy Pawłowscy 82,50 zł 110,00 zł

Mata do gry - Icestorm Mata do gry - Icestorm 96,00 zł 160,00 zł

Armie Włoch i Osi Armie Włoch i Osi 54,45 zł 72,60 zł

Wojownicy Mrocznych Wieków Wojownicy Mrocznych Wieków 82,50 zł 110,00 zł

Abominacja Abominacja 21,60 zł 36,00 zł

Jim - kuzyn z prowincji Jim - kuzyn z prowincji 19,20 zł 32,00 zł

Bolt Action - wzornik Bolt Action - wzornik 16,50 zł 22,00 zł


Pirate & Cuchillo #2 Pirate & Cuchillo #2 51,75 zł 69,00 zł

Wraithstone Defence Line Wraithstone Defence Line 52,80 zł 88,00 zł

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Warchimera


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres welcome@warchimera.com.

Language selection

Zaloguj się

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Waluty

Obsługiwane płatności

Sklep jest w trybie podglądu
{nocache:12003d8f4cdf057b579aef6f7c87fa65#0}
Click Shop | Hosting home.pl